Onze diensten

Provide Quality

Copy Services

Photocopying is widely used in the business, education, and government sectors. While there have been predictions that photocopiers will eventually become obsolete as information workers increase their use.

Digitaal drukwerk

Wat is digitaal drukwerk? Bij digitaal drukwerk wordt uw drukwerk op een professionele printer gedrukt. Dit is qua prijs goedkoper vergeleken met de offsetdrukwerk bij kleinere oplage en bij grotere oplage duurder. Kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.

Groot formaat

Formaat betekent hoe groot, breed en hoog iets is. Wij hebben verschillende soorten formaten, zoals A1, A2, A3 en A4. 

Offsetdrukwerk

Offsetdruk is een van de meest gebruikte druktechnieken. Veel handelsdrukwerk, kranten en tijdschriften worden met offset techniek gedrukt. Offsetdruk druktechniek is te vergelijken met de vlakdruk techniek. 

SOME WORD ABOUT US

We Proud Of Our Work

0
Years Of Work
0
Hours Worked
0
Typed Words
0
Completed Projects

Testimonials

De kwaliteit van de service en de prints is verbazingwekkend. Ik raad uw bedrijf aan bij al mijn vrienden en collega’s. Bedankt voor de snelle bestellingen, je bent geweldig!

Amy Woodmark

Amy Woodmark

Sales Assistant

Het was leuk om met jullie allemaal te werken! We bestellen al sinds vorig jaar prints bij uw bedrijf, en tot nu toe is de ervaring in principe onberispelijk.

Kelly Simpson

Kelly Simpson

Senior Manager

Ik wilde je alleen maar bedanken voor het feit dat je zo’n prachtig werk hebt geleverd met mijn recente fotobestelling. Bedankt voor het prachtige werk en ik zal weer bij u bestellen.

Penny Lawrence

Penny Lawrence

Student